Bron van Ontspanning

Heerlijk onderuit en genieten van de warmte en weldaad van bronwater van 35°C. Een bezoek aan Thermaalbad Arcen – gelegen op het park – is de beste start van een paar dagen ontspannen. Alles op het park staat in het teken van ontspanning. Zo is het park gelegen in het mooie Nationaal Park de Maasduinen, waar je kunt genieten van bossen, meertjes en rivierduinen. In het park kun je heerlijk wandelen en fietsen. Voor de kinderen vind je op het vakantiepark een Koos Kids Club, een zwembad en een indoor speeltuin. In de directe omgeving zijn, naast talloze wandel- en fietsroutes, het pittoreske Arcen en de Hertog Jan brouwerij beslist de moeite waard.

Faciliteiten op het park

Op het vakantiepark kun je talloze faciliteiten vinden voor jong en oud. zo worden er leuke activiteiten georganiseerd in de kids club. Je kunt er genieten van een midgetgolfbaan, lasergamebaan en speeltuinen. Daarnaast vind je er een fijn overdekt zwembad en  buitenbad. Geniet van de snackbar en het Café waar je een hapje kunt eten. Bij het park kun je kano’s en fietsen huren. Op het park vind je een wellness sauna’s, stoombaden en massage behandelingen. 

Activiteiten in de omgeving

Résidence Klein Vink bevindt zich in de groene omgeving van Limburg. Het vakantiepark ligt in het Nationaal Park de Maasduinen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen door de groene bossen en heuvels. De camping ligt bij de rivier de Maas, waar je kunt wandelen of een kano kunt huren om de rivier te verkennen. Breng een bezoekje aan het pittoreske stadje Arcen, waar je de bekende Hertog jan Brouwerij kunt vinden.