Genieten met het hele gezin

De vrijstaande landhuizen van Landgoed ’t Wildryck liggen verscholen in de prachtige natuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op het landgoed kan het hele gezin zich eindeloos vermaken. Geniet van het zwembad, de kinderboerderij, het beachvolleybalveld en de speelzolder. In de Drents-Friese Wold kun je heerlijk wandelen en lange fietstochten maken. Daarnaast vind je er bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Kamp Westerbork en het museumdorp Orvelte. Ga er op uit met het hele gezin bij Attractiepark Duinen Zathe, Plopsa Indoor Coevorden of WILDLANDS Adventure Zoo. Een vakantie op Landgoed ’t Wildryck is voor iedereen genieten!

Faciliteiten op het park

Op Landgoed ’t Wildryck vind je allerlei fijne faciliteiten. Je kunt er genieten van een leuk restaurant, snackbar en een café waar je een lekker hapje kunt eten. Op de kindvriendelijke camping vind je een kinderboerderij met allerlei boerderijdieren. Huur een fiets en verken de omgeving en geniet van de verschillende sportvelden en speeltuinen. Op het landgoed vind je een groot overdekt zwembad en er wordt een recreatieprogramma georganiseerd voor jong en oud.

Activiteiten in de omgeving

Landgoed ’t Wildryck bevindt zich midden in het Nationaal park Drents-Friese Wold. In het nationaal park kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de groene natuur. Het vakantiepark wordt omringd door groene natuurgebieden en je kunt er diverse bezienswaardigheden vinden. Zo moet je zeker een uitstapje maken naar het indrukwekkende Kamp Westerbork en kun je veel leren in het Museumdorp Orvelte. Plan een dagje uit naar Attractiepark Duinen Zathe, Plopsa Indoor Coevorden of WILDLANDS Adventure Zoo met het hele gezin.