Ervaar Drenthe op zijn best vanaf Vakantiepark Hunzepark

Van spannende outdooractiviteiten met het hele gezin tot uren struinen door de natuur zonder iemand tegen te komen… Op Hunzepark kun je alle kanten op! Bij het vakantiepark vind je een fijne recreatieplas, waar je kunt vissen, kanoën en zwemmen. In de omgeving kun je daarnaast ook beachvolleybal spelen, golfen en tafeltennissen. Het park wordt omringd door groene natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Je wordt omringd door het Nationaal park Drentsche Aa en het natuurgebied Hart van Drenthe. Geniet van de hunebedden, attractiepark Slagharen en Wildlands Adventure Zoo. Op het veelzijdige Hunzepark beleef je Drenthe op zijn best!

Faciliteiten op Vakantiepark Roompot Hunzepark

Op het Hunzepark vind je een snackbar en bar, waar je een hapje kunt eten of een drankje kunt doen. Daarnaast vind je er een minimarkt voor de dagelijkse boodschappen. De kinderen kunnen zich uitleven bij het natuurbad, waar je kunt vissen en kano’s kunt huren. Je vindt er meerdere speeltuinen en sportvelden en je kunt er fietsen huren om de omgeving te verkennen. 

Ontdek de omgeving van Vakantiepark Hunzepark

Het vakantiepark Hunzepark bevindt zich in het hart van Drenthe, waar je kunt genieten van mooie natuurparken zoals de Drentsche Aa. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de Drentse rust. In de omgeving kun je bezienswaardigheden vinden zoals de hunebedden en de hoofdstad van Drenthe, Assen. Met het gezin kun je leuke uitstapjes maken naar Attractiepark Slagharen en Wildlands Adventure Zoo.