Genieten tussen de natuurgebieden

Op weinig plekken kom je zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Het park ligt tussen de uitgestrekte Slikken van Flakkee en het kleinschalige Oude Dee, 2 natuurgebieden vol met bijzondere planten en dieren. In beiden natuurgebieden kun je heerlijk wandelen en fietsen en verschillende dieren en vogels spotten. De camping ligt daarnaast vlakbij het mooie Grevelingenmeer. Op het meer kun je allerlei watersporten beoefenen en een frisse duik nemen. Daarnaast heb je als gast ook gratis toegang tot zwembad ’t Zuiderdiep in Stellendam. Na een dag genieten keer je terug bij jouw duurzaam gebouwde bungalow, dé plek om al die mooie indrukken te verwerken. De volgende dag word je wakker en begint het avontuur gewoon weer!

Park Zeedijk 2, roompot park zeedijk

Faciliteiten op het park

Het vakantiepark beschikt over fijne huuracommodaties. Daarnaast kun je fietsen huren en zijn er veel leuke speeltoestellen voor de kinderen. 

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark bevindt zich midden in de Zeeuwse natuur. In de omgeving vind je twee mooie natuurgebieden, Slikken van Flakkee en het kleinschalige Oude Dee. In deze mooie gebieden kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de biodiversiteit. Het vakantiepark ligt daarnaast vlak bij het Grevelingenmeer. Bij het meer kun je allerlei watersporten beoefenen en mooie wandelingen maken.