Hunebed of waterpret?

De mysterieuze hunebedden, enorme gestapelde stenen, die je her en der tegenkomt in het Drentse landschap in combinatie met de nog ongerepte natuur vormen al jaren de toeristische trekpleister die Drenthe is. Midden in de prachtige natuur van Drenthe kun je Vakantiepark Hunzedal vinden. Het park ligt bij het gezellige plaatsje Borger, aan een groot recreatiemeer. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen door de groene bossen. Op het park is er ook genoeg te doen. Geniet van het zwembad, de speeltuinen, de bowlingbaan en animatie. Ga je vandaag op de fiets de omgeving verkennen of neem je een duik in het zwembad? Wordt het vandaag hunebed of waterpret?

Faciliteiten op het park

Vakantiepark Hunzedal heeft enorm veel faciliteiten voor jong en oud. Zo vind je er een zwemparadijs met glijbanen en peuterbad en kun je er een duik nemen in het recreatiemeer. Geniet van de klimwand, de bowlingbaan, de midgetgolfbaan en de lasergamebaan en leef je uit op de sportvelden en in de speeltuinen. Op de camping vind je een kidsclub die leuke activiteiten organiseert voor het hele gezin. Kom een hapje eten bij de snackbar, de pizzeria of het restaurant.

Activiteiten in de omgeving

Vakantiepark Hunzedal bevindt zich midden in de groene natuur van Drenthe. In de omgeving kun je talloze hunebedden vinden. Deze bijzondere bouwwerken staan her en der verspreid over het Drentse landscap en zijn erg indrukwekkend. Geniet van een lange wandeling of fietstocht door de mooie natuur en ontdek de hunebedden. Het vakantiepark bevindt zich bij het stadje Borger, waar je je een hunebedcentrum kunt vinden.