Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Gezellige familiecamping op de Veluwe

Midden in het bos, aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt Vakantiepark de Jutberg. De familiecamping biedt een breed aanbod aan accommodaties, waaronder chalets, kampeerlodges, pods en trekkershutten. Daarnaast is het mogelijk om te kamperen met je eigen camper, caravan of tent. De plekken zijn voorzien van stroom en liggen veelal in de schaduw.

Faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin

Op het terrein kun je veel faciliteiten vinden die speciaal gericht zijn op kinderen. Zo kun je op een warme zomerdag een verfrissende duik nemen in het zwembad met waterglijbaan. Voor de kleintjes is er ook een peuterbadje waar ze lekker kunnen spetteren. Verder zijn er meerdere speeltuinen op de camping te vinden en op het sportveld kun je voetballen, basketballen en volleyballen. In de schoolvakanties worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Bij de snackcorner kun je een frietje, ijsje of koud drankje afhalen.

Vakantie in Gelderland met kinderen

De camping ligt bij het Nationaal Park Veluwezoom, een prachtig gebied met bossen, zandvlaktes en heidevelden. Bij het bezoekerscentrum zijn meerdere speeltuinen te vinden waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook zijn er een aantal wandelroutes uitgezet die je met kinderen kunt doen. Verder een dagje dierentuin onmisbaar tussen een rijtje met leuke uitjes voor gezinnen. Burger’s Zoo ligt op minder dan een half uurtje rijden van het vakantiedorp. De moderne dierentuin bestaat uit verschillende delen waar je de dieren kunt bewonderen in grootschalige, nagebouwde, natuurlijke leefomgevingen. Kinderen kunnen daarnaast heerlijk spelen in de prachtige speeltuin van maar liefst duizend vierkante meter groot.

Boek je vakantie