Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Gezellig familiepark in Friesland

Geniet van een heerlijke vakantie met het hele gezin op RCN de Potten, gelegen in Sneek. Het vakantiepark ligt aan de Friese Meren en is een ideale uitvalsbasis om allerlei watersporten te beoefenen. Tijdens je verblijf kun je overnachten in je eigen kampeermiddel of een accommodatie huren. Er zijn kampeerchalets, glampingtenten, stacaravans, vakantiehuizen en bungalows beschikbaar.

Vakantie aan het Sneekermeer

Er zijn allerlei leuke watersporten die je op het meer kunt doen, zoals waterfietsen, suppen, kanoën, waterskiën, zeilen en varen. Bij het vakantiepark kun je verschillende typen bootjes huren waarmee je het water op kunt. Het is bovendien mogelijk om je eigen boot mee te nemen en die aan te leggen op de daarvoor bestemde ligplaatsen. Naast waterplezier is er op het vakantiepark zelf ook genoeg te beleven. Zo kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in de speeltuin, op het voetbalveld en tijdens een potje minigolf. Het recreatieteam organiseert in het hoogseizoen ook veel leuke activiteiten. Bij de brasserie kun je terecht voor een heerlijke maaltijd en er is een snackbar aanwezig waar je een patatje kunt afhalen.

Leukste kinderuitjes in Friesland

Aan de rand van het Sneekermeer ligt een supervet aquapark. Hier kunnen de kinderen klauteren, glijden, springen en spelen op het opblaasbare parcours op het water. Liever iets ander doen? In Leeuwarden vind je het dierenpark AquaZoo waar zo’n 88 diersoorten verblijven. Je kunt het park via een ontdekkingsroute verkennen of gewoon je eigen tempo volgen. Ook heeft het park leuke speeltuinen waar je lekker kunt klimmen en klauteren. Is het een dagje niet zo mooi weer? Ga dan lekker spelen in het indoorspeelparadijs ‘Speelbos Joure’. Jong en oud zullen zich hier uren vermaken. Speel een potje glow-in-the-dark voetbal, spring op de trampolines of roetsj van de glijbanen.