Foto’s | Kampeerplaatsen | Accommodaties | Prijzen

Kindvriendelijk vakantiepark in Friesland

Aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt het gezellige Vakantiepark RCN de Roggeberg. Er zijn naast accommodaties ook kampeerplaatsen te boeken. De plaatsen zijn voorzien van stroom en liggen verspreid over grote velden. Er zijn ook staanplaatsen met privé sanitair beschikbaar. De accommodaties die kunt huren zijn stacaravans, bungalows, safaritenten en kampeerchalets.

Zwemmen en spelen

Het familiepark beschikt over een ruim aanbod aan (kinder)faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Zo zijn er meerdere speeltuintjes op de kampeervelden te vinden waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een minigolfbaan, volleybalveld, tennisbaan en pannakooi. Op de warme zomerdagen kunnen de kinderen afkoelen in de waterspeeltuin. Je krijgt als gast ook gratis toegang tot het zwembad dat naast het park ligt. In de schoolvakanties worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals speurtochten, knutselmiddagen en meer. Verder kun je bij de pizzeria en brasserie een heerlijk hapje eten met het hele gezin.

Dagje uit in Friesland

RCN de Roggeberg ligt bij een prachtige natuurgebied, het Nationaal Park Drents Friese Wold. Hier kun je samen met de kids heerlijke wandelingen maken door de natuur. Zo kun je bijvoorbeeld het familiepad bewandelen van ongeveer 2 kilometer. In het gebied kun je ook een prachtige zwemplas met breed zandstrand vinden waar je lekker kunt zwemmen. Is het een dagje niet zo mooi weer? Ga dan lekker spelen in het indoorspeelparadijs ‘Speelbos Joure’. Speel een potje glow-in-the-dark voetbal, spring op de trampolines of roetsj van de glijbanen.